Radiatorombouw op maat

Een radiatorombouw op maat, is ideaal als je de radiator met zijn leidingen wilt bedekken. Het zijn namelijk niet de meest aantrekkelijke objecten voor jouw interieur. Om het tot een meer geheel te maken met de rest van het interieur, is een radiatorombouw op maat uitermate geschikt. Het geeft meer sfeer en past perfect in de ruimte.

Of het nu een radiator in de woonkamer onder het raam of in de hal tegen de muur betreft. Bij Meijerinks Interieurs ben je bij het goede adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in maatwerk en leveren wij perfecte en kwalitatieve producten.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Waarom kiezen voor een radiatorombouw op maat van Meijerinks Interieurs

Er zijn meerdere redenen te noemen, waarom je voor een radiatorombouw op maat bij Meijerinks Interieurs moet zijn. Wij bestaan uit een team van specialisten met ruim 10 jaar ervaring, die professioneel en zeer vakkundig te werk gaan. Dat zie je dan ook zeker terug in het project. Andere voordelen om voor ons te kiezen zijn:

  • Creatief en innovatief
  • Wij werken alle details tot in perfectie af
  • Een betaalbare radiatorombouw die perfect in jouw huis past
  • Specialist in maatwerk
  • Profiteren van duurzame kwaliteit

Overige opgeleverde diensten van Meijerinks Interieurs

Radiatorombouw geheel naar jouw persoonlijke wens

Is de verwarming bij jullie thuis in de woonkamer, een doorn in het oog. Wil je graag vloerverwarming, om niet meer tegen de radiator aan te hoeven kijken, maar is het simpelweg gewoon een te dure uitgave? Heb je dan weleens aan een radiatorombouw op maat gedacht? Een betaalbare oplossing om de verwarming weg te werken. Je kunt het zo passend maken en laten afwerken, dat het bij de stijl van jouw interieur past

Om een radiatorombouw op maat te realiseren, is het belangrijk om de juiste afmetingen te weten. De metingen worden gedaan door onze specialisten, om vergissingen te voorkomen. We komen graag bij jouw thuis om de situatie te bekijken, te meten en de mogelijkheden samen door te spreken. Zo ben je verzekerd van een radiatorombouw die tot in perfectie en detail is afgewerkt, door onze zeer vakkundige specialisten.

Wil jij ook een radiatorombouw op maat?

Ben jij op zoek naar vakkundige professionals, die jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen? Dan zul je bij Meijerinks Interieurs zeker niet teleurgesteld zijn. Zo kunnen we je onder meer helpen bij een keuken, winkelinrichting, interieurbouw, kantoorinrichting en radiatorombouw op maat. In onze eigen meubelmakerij werken mensen met ervaring en passie, om van elk project een succes te maken.

Je kunt bij ons eenvoudig een afspraak maken. Wij komen dan graag bij je langs om de ruimte te bekijken en jouw wensen en behoeften te bespreken. Wil je liever eerst meer weten over een radiatorombouw op maat? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Offerte voor radiatorombouw op maat ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.