Cinewall op maat

Een cinewall op maat ook wel bekend als een tv wand, zie je tegenwoordig steeds vaker in het interieur. Logisch, aangezien het voor een strakke uitstraling zorgt. Geen last van kabels die vaak een doorn in het oog zijn. Met een cinewall op maat worden snoeren en kabels van bijvoorbeeld de tv achter de wand weggewerkt.

Met een cinewall op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je graag een strakke egale wand om de tv heen of heb je liever extra opbergruimte? Meijerinks Interieurs staat voor je klaar om samen met jou de perfecte cinnewall op maat te creëren. Het zal een luxe uitstraling aan het interieur geven, daarnaast zorgt het voor rust. Voor een chique geheel kun je ervoor kiezen om ingebouwde spots erin te verwerken of een gashaard.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Waarom een cinewall op maat bij Meijerinks Interieurs?

cinewall op maat
21-12-2022 - De Fotoloods - MeijerinksInterieurs - 6
Kast woonkamer
IMG_20231002_205125_657
TV kast op maat
IMG_20220909_132919_595
IMG-20210523-WA0013

Wij zijn al decennia lang actief in de maatwerkbranche, hierdoor hebben wij verschillende projecten mogen realiseren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met onze ruime ervaring weten wij van elk project iets unieks te maken. We zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Daarbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Om samen tot het beste resultaat te komen, bespreken we graag jouw wensen en behoeften, tevens zullen we jouw adviseren over de diverse mogelijkheden.

We komen graag bij u thuis zodat we meteen de desbetreffende ruimte kunnen bekijken, hierdoor zien we meteen of jouw wensen mogelijk zijn. We geven u een passende offerte, waarna we vervolgens meteen voor u aan de slag gaan in onze eigen werkplaats. Zodra het ontwerp van de cinewall op maat werkelijkheid is geworden, komen we het bij jouw thuis monteren.

Welke voordelen brengt een cinewall op maat met zich mee?

Er wordt een uniek op meubel op maat voor jouw gemaakt die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Hiervoor werken wij uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen, zodat je er nog jarenlang plezier van zult hebben.

Een cinewall vind je niet bij de plaatselijke woonboulevard en kun je ook niet online bestellen. Doordat het een product is die op maat gemaakt moet worden, vergt het vakmanschap en oog voor detail. Daarom is het belangrijk dat je jouw cinewall op maat laat ontwerpen en creëren door een betrouwbare interieurbouwer. Je zult niet teleurgesteld zijn wanneer je het door Meijerinks Interieur laat maken, wij leveren maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte op maat ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.