Inloopkast op maat

Met een inloopkast op maat kun je jouw kleding, schoenen en accessoires overzichtelijk rangschikken. Benut de ruimte efficiënt door volledig gebruik te maken van de hoogte van de kamer. Meijerinks Interieurs  adviseert je graag in een meubel op maat. Met onze jarenlange ervaring in de maatwerkbranche, kunnen wij je voorzien van een inloopkast van jouw dromen.

Bij ons ben je ervan verzekerd dat elk project klein of groot de aandacht krijgt die het nodig heeft, zodat elk design perfect in het interieur past. Samen met jou bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Een inloopkast op maat komt met garanties

Je kunt zelf aan de slag met een kant en klaar pakket, maar dan heb je niet de garantie dat die perfect in de ruimte aansluit. Daarnaast heb je een geringe keus in materialen en afwerkingen. Wanneer je besluit om een inloopkast op maat door ons te realiseren dan ben je verzekerd van enkele mooie voordelen waaronder:

  • Lange levensduur
  • Unieke inloopkast op maat
  • Keuze uit een scala van stijlen, kleuren en afwerkingen
  • Een betaalbaar meubel die perfect bij jou past
  • Echt vakmanschap
  • Hoogwaardige kwaliteit

Meijerinks interieurs meer dan alleen interieurbouw

Naast het maken van interieurbouw, zoals inloopkasten op maat, garderobekasten, eettafels en dressoirs. Kun je bij ons ook voor keukens op maat, winkelinrichting op maat, projectinrichting en kantoorinrichting op maat terecht. Onze specialisten zijn zeer veelzijdig en weten van elk project iets bijzonders te maken.

Bij ons ben je altijd verzekerd van duurzame en hoge kwaliteit met een betaalbaar resultaat binnen jouw budget. We komen graag persoonlijk bij je langs om alles te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

kledingkast6

Heb jij interesse in een inloopkast op maat?

Twijfel je of een inloopkast op maat wel geschikt is voor jouw situatie? We kijken graag met jou mee. Mochten we tot de conclusie komen dat de ruimte niet toereikend is voor een inloopkast op maat, dan kijken we graag naar andere mogelijkheden om de ruimte te kunnen benutten. Onze specialisten hebben oog voor detail en weten als geen ander een oplossing te bedenken voor elke situatie.

Heb je interesse in een inloopkast op maat of ander maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken samen met jou onder het genot van een kop koffie graag de verschillende mogelijkheden.

Winkelinrichting offerte ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.