Retail interieur

Als je een winkel binnenstapt bepaalt de sfeer en uitstraling voor een groot deel de eerste indruk van de klant. Je wilt ze graag het gevoel meegeven dat ze welkom zijn, daarnaast is het belangrijk dat een klant meteen kan zien wat voor soort winkel het is en wat voor assortiment je als bedrijf te bieden hebt. Om dit te bereiken is een strak en professioneel Retail interieur van belang.

Meijerinks Interieurs helpt je graag met het realiseren van een Retail interieur die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Onze specialisten gaan graag samen met jou aan tafel om jouw ideeën te bespreken. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Waarom Retail interieur?

Krijg je binnenkort de sleutel van het pand of is de winkelinrichting hoognodig aan vervanging toe? Dan komt Retail interieur om de hoek kijken, je richt hiermee als het ware jouw winkel naar eigen smaak in, bovendien is het wel zo mooi als het aansluit bij de uitstraling van de aangeboden items.

Met Retail interieur kun je ervoor zorgen dat er geen ruimte onbenut blijft. Een mooie toonbank met glazen vitrines aan de voorkant waar je enkele kleine producten kunt uitstallen. De klant wordt hierdoor getriggerd om tijdens het afrekenen nog een extra item toe te voegen, wat kan resulteren in een hogere apk (artikelen per klant).

In onze werkplaats maken we het Retail interieur en zetten het op locatie in elkaar. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en daarvoor gaan we tot het uiterste. Altijd met een strak oog op de deadlines. Retail interieur is het visitekaartje van jouw winkel of bedrijf.

Hogere conversie

Voor het creëren van Retail interieur werken we uitsluitend met duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. Het interieur van de winkel zal veelvuldig gebruikt worden, daarom staan veiligheid en duurzaamheid bovenaan.

Heb je al een visie voor jouw winkel voor ogen, dan gaan wij graag voor jou aan de slag om dit te realiseren. Maar het kan ook zijn dat je geen duidelijke lijn hebt in wat het eindresultaat moet worden. Wij helpen je hier graag mee. Wij bekijken de winkelruimte, en maken een ontwerp wat aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat de gekozen stijl aansluit bij het imago van je bedrijf. Als de beleving van de klant goed is, blijft de klant een langere tijd in de winkel en zal die zeker terugkomen. Naast Retail interieur is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de klantbeleving, denk hierbij aan een stukje klantenservice.

Er zijn veel factoren die een rol spelen in het succes van een winkel. Denk bijvoorbeeld aan de vriendelijkheid en service van het personeel, aan de mate van verzorging van de winkel en natuurlijk het specifieke aanbod. De winkelinrichting speelt zeker ook een rol. Een winkelinrichting moet praktisch, effectief en hoogwaardig zijn.

Bij Meijerinks Interieurs heb je altijd de garantie op de beste inrichting voor de winkel. Wij leveren winkelinrichting op maat, volledig naar wens en tot in het detail perfect afgewerkt. Hierbij staan wij garant voor een hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur.

Keuken-opmaat-zwembad

Meijerinks Interieur staat voor kwaliteit

Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in interieurbouw zowel voor particulieren als bedrijven. Hierdoor weten we wel raad met de diverse interieurstijlen van Scandinavisch, modern, klassiek, tot aan industrieel. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en weten voor elk probleem een oplossing te vinden. We kunnen je daarom ook een eerlijk advies geven.

Wil je graag meer informatie om te weten te komen wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden.

Met een winkelinrichting op maat profiteer je altijd van maximaal voordeel, zeker wanneer je de maatwerk winkelinrichting laat verzorgen door ons ervaren team. Wij komen graag naar jou toe om de ruimte te beoordelen en de mogelijkheden vrijblijvend met jou te bespreken.

Hiervoor kun je direct een afspraak maken. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jij een oplossing krijgt die perfect bij de winkelruimte past. Wil jij een winkelinrichting op maat, maar wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Winkelinrichting offerte ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.