Boekenkast op maat

Ben je op zoek naar een boekenkast op maat? Dan ben je bij Interieurs op maat oet Twente aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in de maatwerkbranche kunnen we dé ideale boekenkast op maat creëren voor elke situatie. Daarmee ben je verzekerd van hoge kwaliteit wanneer je voor ons kiest.

We snappen dat er bij het beslissen over een boekenkast op maat diverse vragen bij je opkomen. We nemen graag persoonlijk met jou de vragen door en laten je meteen de variaties aan mogelijkheden zien, waardoor je een beter beeld krijgt van het meubel van jouw dromen.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Ga jij voor een klassieke of moderne boekenkast op maat?

Bij het oriënteren naar een boekenkast op maat kom je voor verschillende keuzes te staan. Bijvoorbeeld voor welk design je gaat. Het is wel zo mooi als het ook passend is in je huidige interieur om het zo tot een geheel te vormen. Wil je bijvoorbeeld een strak design? Dan is een moderne boekenkast wellicht iets voor jou of geef je meer de voorkeur aan een robuuste stijl, dan is de klassieke variant misschien wel een optie. Uiteraard heb je ook genoeg keus om de boekenkast te personaliseren voor elke ruimte en situatie. Denk hierbij aan:

  • Extra vakken
  • Kleursamenstellingen
  • Hoogte- en diepteverschillen
  • Verschillende soort materialen
  • Omvang
  • Schuifdeuren
  • Inbouwopties

Overige opgeleverde diensten van Meijerinks Interieurs

Kies voor een boekenkast op maat

Een boekenkast is tegenwoordig super snel en gemakkelijk online te bestellen, maar dan stuit je vaak tegen het probleem dat het niet mooi in de ruimte past zoals je eigenlijk zou willen. Te laag voor het plafond of geen juiste vakkenindeling om het speels te houden. Om deze situaties te voorkomen, kiezen mensen tegenwoordig vaak voor een boekenkast op maat.

We komen graag persoonlijk bij onze klanten langs om tijdens het genot van een bak koffie of thee eerst even kennis te maken. Onze specialisten nemen dan graag de tijd om tijdens dit gesprek een goed beeld te schetsen van de situatie en wat je kunt verwachten naar aanleiding van jouw wensen en behoeften.

Maak nu jouw afspraak met Meijerinks Interieurs

Wij zijn sterk in het afleveren van werk op maat en dat nou is net hetgeen waarin wij ons onderscheiden van de rest. Je kunt bij ons terecht voor interieurbouw, winkelinrichting, kantoorinrichting, projectinrichting en voor het overige maatwerk kun je ook altijd bij ons aankloppen.

Dus ben jij op zoek naar een specialist met de benodigde ervaring die jou dé boekenkast op maat kan leveren? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Offerte voor boekenkast op maat ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.