Kantoorinrichting op maat

Kantoorinrichting op maat is in verreweg de meeste gevallen een juiste keuze. Waarom? Omdat iedereen gewoon het best werkt in een efficiënt ingerichte ruimte. Meijerinks Interieurs is specialist in maatwerk en levert hoogwaardige kantoorinrichting die perfect op maat is gemaakt voor de specifieke ruimte. Hierdoor kunt u alle beschikbare ruimte goed benutten. Uiteraard is het mogelijk om de kantoorinrichting op maat volledig uit te laten voeren in een kleur en stijl die u aanspreekt. U werkt gewoon veel beter en sneller wanneer de ruimte om u heen goed bij u past. Wij realiseren dit graag voor u.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Waarom kiezen voor een kantoorinrichting op maat

Er zijn veel interessante redenen te noemen om te kiezen voor een kantoorinrichting op maat van Meijerinks Interieurs. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring als maatwerk specialist en denken altijd met u mee over de perfecte oplossingen. Wij garanderen u onder meer de volgende voordelen:

  • Uw kantoor optimaal effectief ingericht
  • Profiteren van een duurzame topkwaliteit
  • Een inrichting in een stijl die bij u past
  • De maatvoering past perfect binnen de ruimte
  • Betaalbaar maatwerk door een ervaren specialist
img_1711208387987
IMG_20220909_132919_595

Een maatwerk kantoorinrichting is perfect voor de ruimte

Er zijn L-vormige kantoren, ronde kantoren, vierkante en rechthoekige kantoren, maar ook kantoren met veel hoekjes en nisjes. We kennen zeer grote kantoren, maar er zijn zeker ook werkruimten die veel kleiner dan gemiddeld zijn. Kantoorruimten en werkplekken zijn er echt in alle soorten en maten. Helaas geldt dit niet voor standaard kantoormeubilair. Kantoormeubelen komen vaak in een aantal standaard maten, waardoor deze vaak niet optimaal binnen de ruimte passen. Eigenlijk zijn de meubels voor het mooie nét te groot of er blijft juist een overschot aan loze ruimte over, doordat het kantoormeubilair aan de kleine kant is. Zonde, want u wilt dat de ruimte mooi én efficiënt is ingericht. Dit realiseert u met maatwerk kantoorinrichting. Het meubilair past altijd perfect in de ruimte.

Wilt u ook een hoogwaardige kantoorinrichting op maat?

Meijerinks Interieurs is uw ervaren maatwerk specialist voor een stijlvolle, efficiënte kantoorinrichting op maat. Onze dienstverlening is niet alleen betrouwbaar, maar ook betaalbaar. Bij ons profiteert u altijd van een prijs-kwaliteitverhouding die in uw voordeel ligt. U kunt bij ons eenvoudig een afspraak maken. Wij komen dan graag naar uw locatie om de werkruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens stellen wij een scherpe, vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u eerst meer informatie of advies over de kantoorinrichting op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte voor kantoorinrichting op maat ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.