Eettafel op maat

De eettafel is het hart van het huis. We brengen er ontzettend veel tijd door. We voeren er goede gesprekken, drinken er een heerlijke kop koffie of thee, kunnen er urenlang borrelen en ook onze kinderen spelen urenlang aan de eettafel. Kortom: we maken er herinneringen voor het leven. Het is dan ook belangrijk om een goede eettafel in huis te hebben. En een betere eettafel dan een eettafel op maat gemaakt door ons zul je niet vinden

Bij Meijerinks Interieurs stelt u samen met onze specialisten de perfecte eettafel op maat samen. Wist je dat wij jouw toekomstige eettafel op maat maken exact zoals jij voor ogen hebt?

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Een eettafel op maat is puur vakmanschap

Met een eettafel op maat, stel jij jouw tafel exact naar wens samen. Perfect wanneer je eens wat anders wilt dan standaard tafels. Met een eettafel op maat heb jij een tafel waar het vakmanschap vanaf spat. Een eettafel die jouw smaak perfect weergeeft.

Ga je voor een ronde tafel met stalen vlinder poot gespoten in wit of liever voor een ruime en lange eettafel op maat waar je met een ruim gezelschap gezellig aan kunt natafelen? Hoe groot of klein, welke vorm en materiaal of welke poot jouw perfecte tafel ook heeft, Meijerink Interieurs zorgt ervoor dat jij zult genieten aan jouw tafel op maat. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos en wij staan open voor al jouw ideeën en input. Door op deze manier een tafel samen te stellen zullen onze vakmensen ervoor zorgen dat jij meer dan tevreden bent over jouw nieuwe eettafel op maat.

Eettafel op maat van hoogwaardige kwaliteit

Als je besluit om een eettafel op maat door onze vakmensen te laten maken, verzekeren we je dat jouw nieuwe eettafel de hoogste kwaliteit krijgt. Het is ook niet voor niets dat wij al veel klanten hebben geholpen bij op maat gemaakte meubelen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in perfectie zal worden afgewerkt. Of het nu gaat om een eettafel op maat, een salontafel, keuken op maat, kast op maat of kantoorinrichting, wij staan voor je klaar!

Onze vakmensen hebben allemaal al vele jaren ervaring in de maatwerkbrache. Ze hebben passie voor het vak en beschikken over de juiste en complexe kennis. Dit alles resulteert in meubelen waarover onze klanten louter enthousiast zijn.

Meubels van topkwaliteit

Wanneer je een tafel op maat met en door ons laat creëren kunnen we jou ervan verzekeren dat het ook daadwerkelijk aan jouw behoeften en wensen zal voldoen. Uiteraard bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden, stijl, ontwerp, materialen en afwerking. We zorgen ervoor dat jouw eettafel op maat op jouw budget aansluit en geven je eindeloos veel keuze qua opties. Wij werken met duurzame materialen van topkwaliteit zodat jij jarenlang kan genieten van jouw eettafel op maat.

Wat kost een eettafel op maat?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Omdat een eettafel op maat erg persoonlijk is kunnen wij geen vaste prijs voor een eettafel op maat garanderen. Dit alles ligt namelijk aan de materialen en het ontwerp. We nemen alles graag met je door en plannen daarom graag een vrijblijvende afspraak bij jou thuis in. Zo kunnen we de ruimte bekijken waar de eettafel op maat komt te staan en bespreken we samen met jou je ideeën en wensen.

Het gaat er tenslotte om dat jij tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat zeker. Uiteraard ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. We adviseren je graag en staan 6 dagen in de week voor je klaar via mail en telefoon. Plan snel een afspraak met onze adviseurs in en hopelijk tot snel!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.