Tv meubel op maat

Met een tv meubel op maat, kun je het meubel geheel naar eigen wens samenstellen. Dit is ideaal wanneer je eens een keer iets anders dan de standaard modellen wilt. Geen tv-kast die je modulair opbouwt, maar een tv meubel die het vakmanschap en de eigen smaak goed weergeeft.

Zo kun je het zo klein of groot maken als je zelf wilt, ook de indeling is bij Meijerink Interieurs geen enkel probleem. Wil je graag in de hoogte werken, dan kunnen we een vakkenkast om de tv heen bouwen, bijvoorbeeld. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Een tv meubel op maat door vakmensen gemaakt

Wanneer je besluit een tv meubel op maat door ons te laten vervaardigen, dan ben je gegarandeerd dat je er een van hoogwaardige kwaliteit krijgt. Niet voor niets zijn veel klanten je al voor geweest en hebben wij voor hen verschillende maatwerk oplossingen mogen realiseren. Van winkelinrichting op maat, kantoorinrichting, keuken op maat tot aan garderobekasten alles wordt tot in perfectie afgewerkt.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de maatwerkbranche, hierdoor beschikken ze niet alleen over de juiste kennis, maar stoppen ze ook hun passie voor het vak erin. Dit zie je terug in alle ontwerpen en gemaakte projecten van ons.

Tv meubel op maat

Overige opgeleverde diensten van Meijerinks Interieurs

Bij ons ben je verzekerd van garanties

Als je een tv meubel op maat door ons laat creëren dan ben je er zeker van dat deze voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Om tot een gerichte stijl voor het tv meubel te komen bespreken we samen de mogelijkheden over het ontwerp, waarna we de kleur, materiaal en de afwerking meteen doornemen. Wij bieden je niet alleen eindeloos veel keuze in deze opties, maar zorgen er ook voor dat het tv meubel aansluit bij jouw budget. Naast deze garanties kun je onder meer ook het volgende van ons verwachten:

  • Meer dan 10 jaar ervaring in de maatwerkbranche
  • Geheel naar eigen smaak
  • Duurzaam topkwaliteit
  • Sluit perfect in de ruimte aan
  • Betaalbaar en betrouwbaar
  • Tot in detail afgewerkt

Tv meubel op maat prijsopgave

Wil je graag weten wat een tv meubel op maat van ons gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op. We plannen geheel vrijblijvend een afspraak in en komen bij je thuis om de ruimte te bekijken. Eerst bespreken we samen met jou je ideeën en denken mee met de details. Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt bij het uiteindelijke ontwerp. Want als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarna ontvang je van ons een aantrekkelijke offerte op maat.

Heb je vragen over een tv meubel op maat of wil je graag meer informatie? Je kunt ons 6 dagen per week telefonisch bereiken of mail ons op onderstaand adres, we adviseren en helpen je graag.

Offerte op maat ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.