Horeca inrichting

Bij horeca inrichting is één ding belangrijk: zorgen dat het een uitnodigende uitstraling krijgt, zodat mensen binnen willen komen. Daarnaast wil je graag een ander interieur dan je concurrenten. Met horeca inrichting op maat kun je dit bereiken. Meijerinks Interieurs ontwerpt een uniek design die perfect aansluit bij jouw wensen.

Om tot een passend en uniek concept te komen verdiepen wij ons in jouw bedrijf, zodat we ons vervolgens kunnen richten op de doelgroep, functionaliteit, duurzaamheid, design, ergonomie en welk gevoel je de klant mee wilt geven.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Horeca inrichting van A tot Z

Wij verzorgen de horeca inrichting van meubeldesign tot aan interieurbouw. Bij ons ben je ervan verzekerd dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Hierdoor heb jij hier geen omkijken meer naar en kun jij je concentreren op de bedrijfsvoering en andere randzaken.

Tijdens het samenstellen van een ontwerp, brengen we jouw wensen en behoeften in kaart. We zullen hierbij zoveel mogelijk jouw visie naar voren laten komen. Echter zullen wij met onze ideeën aanvullen waar nodig.

Met onze ruime ervaring in de interieurbouw weten wij van elk project iets unieks te maken en zorgen we ervoor dat het een ruimte wordt waar men graag vaker naartoe gaat.

Waarom horeca inrichting bij een interieurbouwer?

Wil je voor jouw hotel, restaurant of café een vernieuwing van het interieur? Dan kun je ervoor kiezen om meubels uit te kiezen bij een groothandel, maar hierbij is de keuze uit de catalogus vaak beperkt. Je bent afhankelijk van de materialen, kleuren en afmetingen. Wanneer je voor horeca inrichting bij een interieurbouwer gaat, dan ben je niet beperkt in de keuzes!

De mogelijkheden zijn eindeloos, je hebt hierbij een ruime keuze uit materialen, kleuren, afmetingen en afwerkingen. Hierdoor kun je perfect verschillende stijlen combineren. Wanneer je kiest voor meubels op maat wordt je verrast met het eindresultaat.

Voor een nieuw horeca interieur kom je bij Meijerinks Interieurs

Ben je geïnteresseerd in horeca inrichting door vakkundige en professionele specialisten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak met je om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

We zijn gespecialiseerd in interieurbouw  voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Menig projectinrichting, kantoorinrichting, Retail interieur en horeca inrichting hebben we al mogen verwezenlijken.

Offerte voor horeca inrichting ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw inrichting kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.