Keukendesign

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken dan zijn er heel veel keukendesigns waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je soms door de bomen het bos niet meer zien en kan de keuze best lastig zijn. Wij van Meijerinks Interieurs-Interieurs op maat, oet Twente helpen je graag bij het uitzoeken en ontwerpen van het perfecte keukendesign.

Met onze jarenlange ervaring in de maatwerk branche ben je er zeker van dat je maatwerk van hoogwaardige kwaliteit krijgt, want een keuken is niet voor even. Je wilt graag lang kunnen genieten van jouw nieuwe keukendesign, met een keuken die speciaal voor jou op  maat is gemaakt gaat dat zeker lukken.

Maatwerk specialist
Details tot in perfectie
10+ jaar ervaring
Betrouwbaar en betaalbaar

Diverse keukendesign mogelijkheden

Weet je al voor welke stijl jij gaat Modern design, Landelijke stijl, Industrieel design, Scandinavisch design of heeft het Retro design meer jouw voorkeur? Wil je dat het keukendesign graag naadloos aansluit bij je huidige interieur of hou je ervan om verschillende stijlen met elkaar te mixen? Vind je het lastig om hier zelf invulling aan te geven, dan denken we graag met je mee, samen komen we er wel uit.

We komen graag onder het genot van een kop koffie bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken en de ruimte te bekijken. Samen nemen we de kleuren en materialen van de verschillende keukendesigns door, zodat we uiteindelijk de keuken op maat kunnen leveren die echt bij jou past!

De voordelen van een keuken op maat

Bij het aanschaffen van een keuken heb je de mogelijkheid om voor een standaard keuken te gaan of een keukendesign op maat. Bij een standaard keuken zijn de mogelijkheden wat beperkter denk hierbij aan afmeting, materiaal en afwerkingen. Het mooie van een keukendesign op maat is dat het geheel naar eigen wens is samen te stellen en het zo is gemaakt dat er geen loze ruimtes verloren gaan. Enkele andere voordelen om een maatwerk keuken door ons te laten maken noemen we hieronder voor u op:

  • Keuken van hoogwaardige kwaliteit
  • We werken tot op de millimeter nauwkeurig
  • Uniek keukendesign
  • Eerlijke prijzen
  • Betrouwbare specialisten met meer dan 10 jaar ervaring
  • De mogelijkheden zijn eindeloos

Wij vervaardigen graag jouw keukendesign

Voor het realiseren van een keukendesign van jouw dromen ben je bij ons van harte welkom! Naast keukens op maat kun je bij ons ook voor andere projecten terecht, zoals eettafels, inloopkasten, boekenkasten, kantoorinrichting, radiatorombouw en winkelinrichting maatwerk. Allemaal vervaardigd door onze meubelmakers en fijn houtbewerkers in onze eigen meubelmakerij.

Kun jij niet wachten met het laten ontwerpen van de keuken die je altijd al wilde hebben. Neem dan gerust contact met ons op, we komen graag jouw situatie bekijken en natuurlijk stellen we ook graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Keukendesign offerte ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte op maat.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.