Meijerinks Interieurs projecten

onze interieurarchitect

DE MEERWAARDE VAN EEN INTERIEURARCHITECT
De interieurarchitect weet als geen ander welke materialen er op de markt zijn en wat hun bijhorende kostenplaatje is. Hierdoor zal een interieurarchitect met minder middelen vaak een mooier en kwalitatiever geheel kunnen realiseren. Door een professionele werfopvolging kunnen ook heel wat problemen vermeden worden en is men zeker dat de werken met de correcte materialen werden uitgevoerd.

 

Meijerinks Interieurs brengt interieurwensen tot leven. Sinds 2014 realiseren we mooie en bijzondere interieurprojecten voor de zakelijke en particuliere markt. Dat doen we met een hechte groep vakmensen. Specialisten met liefde voor het vak. Van de interieurarchitecten en de bouwers tot en met het team van planning en logistiek.

We beheersen het proces. We ontwerpen en bouwen, leveren op locatie en verzorgen montage en afwerking. En juist doordat we zelf ontwerpen, is het werk van externe architecten bij ons ook in vertrouwde handen. Samen gaan we voor het allerbeste, maatwerk met een persoonlijke touch. Want een maatwerkinterieur laat iets van jezelf zien. Waarden die belangrijk zijn voor jou of jouw organisatie.

Die passie en dat enthousiasme, dat zit bij ons van binnen.
En dat maakt dat het eind resultaat van Meijerinks Interieurs  Projecten tot een super mooi resultaat.

 

Meijerinks Interieurs projecten in Hengelo, Borne,Delden, Enschede, Dinkelland, Twente, Salland, Achterhoek,  Overijssel en omgeving.

TOP