Industriële keuken

De industriële keuken kenmerkt zich door de stoere materialen, robuuste uitstraling, veel RVS en strakke lijnen. Denk aan een aanrechtblad van roestvrijstaal, apparatuur wat je in de keukenstijl kan doortrekken. Zoals een waterkoker, cappuccino apparaat en andere huishoudelijke apparaten van RVS. Dit materiaal biedt veel voordelen, ze zijn onderhoudsvriendelijk, hittebestendig en duurzaam. Waardoor jouw keukenblad wel jarenlang mee kan.

Heb jij na vele standaard keukens te hebben bezichtigd, jouw droomkeuken nog niet gevonden? Of is jouw oude keuken toe aan een upgrade? Dan is een keuken op maat gemaakt wellicht iets voor jou. Geen zelfde confectiekeuken die je ook bij jouw buren verderop kan vinden, maar een uniek meubel voor in jouw interieur.

Voordelen van een industriële keuken

Iedere woning verschilt van elkaar qua ruimtes en afmetingen. Waar je bij een standaard keuken nog  ruimte kan overhouden bij de keukenkasten door die schuine wand. Of het gewoon niet aan al jouw wensen voldoet. Zo kun je bij een op maat gemaakte keuken zorgen dat het perfect in de ruimte past, waardoor je jouw keuken optimaal kan benutten. Andere voordelen kunnen zijn:

Onze keukens zijn hoogwaardig, veilig en betrouwbaar
Wij werken alle details tot in perfectie af
Eindeloos veel keuze aan kleuren, stijlen en afwerkingen
Wij zetten meer dan 10 jaar ervaring in
Een betaalbare keuken die perfect bij jou past

Kosten voor een maatwerk keuken

Voor jouw industriële keuken ben je welkom bij Interieurs op maat, oet Twente. Door onze deskundigheid en ruime ervaring van 10 jaar ben jij verzekerd van kwaliteit. Een keuken die naar eigen wens is samengesteld verschilt niet zoveel qua hoogte in prijs als een confectiekeuken. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen, eisen en de gekozen materialen.

Een industriële keuken met een tot in perfectie gemaakte betonnen aanrechtblad of houten blad, verschilt nogal qua prijs. Zo zit er ook een prijsverschil in de apparatuur welke je voor jouw keuken kiest. Laat u goed adviseren, want er is heel veel mogelijk voor elk budget.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons

Wij realiseren graag jouw industriële keuken tegen een betaalbare prijs. We nemen samen jouw wensen en behoeften door zodat er een passend advies kan worden gegeven. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak en wij komen graag bij je langs om de ruimte te bekijken en met je mee te denken.

Offerte voor jouw Industriële keuken ontvangen?

Wil je graag weten wat jouw klus kost? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen graag jouw situatie bekijken. Vervolgens ontvang je van ons een scherpe offerte.

Wil je liever direct contact? We zijn 6 dagen in de week bereikbaar!


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.