Badkamermeubel op maat

Wil jij graag je badkamer eens veranderen, maar het niet compleet verbouwen omdat je de tegels nog wel heel mooi vindt? Laat dan een badkamermeubel op maat maken. Hiermee kun je jouw badkamer een hele andere look geven zonder dat je de hele badkamer hoeft te verbouwen. Bovendien scheelt dit aanzienlijk in de kosten.

Gegarandeerd een betrouwbare kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring in de branche
Gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk
Perfectie tot in het detail
Betaalbare oplossing, voor iedereen

Een badkamermeubel op maat die aan al jouw wensen voldoet

Meijerinks Interieurs helpt je graag met het realiseren van een badkamermeubel op maat. In tegenstelling tot veel badkamerzakenzijn wij niet afhankelijk van standaard afmetingen, materialen en kleuren. Welke afmeting of stijl je ook wenst, bij ons is het mogelijk.

Weet jij al hoe jouw ideale badkamermeubel op maat eruit hoort te zien of ben je inspiratieloos? Geen probleem! Wij denken graag met je mee. Onze professionals hebben oog voor detail en passie voor het vak waardoor ze jou een passend advies kunnen geven. Niet voor niks zijn wij al jarenlang een begrip in Twente en omstreken. Voor een badkamermeubel op maat maken wij uitsluitend gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen, hierdoor behoudt het meubel een lange levensduur.

Badkamermeubel op maat prijsopgave

Alvorens we beginnen aan het ontwerp, bekijken we graag eerst de ruimte. Zo zien we of er eventuele obstakels zijn waar we rekening mee dienen te houden en of jouw wensen in de ruimte tot zijn recht komen. Na het bekijken van de ruimte, bespreken we samen met jou de toepasbare mogelijkheden en de materialen. Voor ons is het belangrijk dat jij het uiteindelijke ontwerp krijgt waar jij je prettig bij voelt. Daarna ontvang je van ons een scherpe offerte.

Kun jij je in het uiteindelijke ontwerp en de offerte vinden en wil je graag met ons de samenwerking aangaan? Dan gaan wij zo snel mogelijk in onze werkplaats aan de gang om jou de badkamermeubel op maat te leveren die aan al jouw wensen voldoet.

Wil je meer informatie of advies over een badkamermeubel op maat? Neem dan gerust contact met ons op.


    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacyverklaring.